Opleiding*

Marketing, communicatie, verkoop

De juiste doelgroep aantrekken, hoe doe je dat? Een goed business plan maken, niet evident? Een onderscheidend merk uitbouwen, hoe begin je er aan? Elke euro efficiënt uitgeven, kan dat? Een concrete planning voor een heel kalenderjaar, hoe leg je de eerste bouwstenen? Je marketing budget bepalen? Moeite om de juiste prioriteiten te leggen?

Wil je graag zelf aan de slag en jouw vaardigheden in marketing, verkoop of leiderschap ontwikkelen om structureel betere resultaten te halen? Ja? Goede investering voor de rest van je ondernemers carrière!

Je kan kiezen voor een individuele opleiding op maat, waar we een aantal of alle modules samen doorlopen.

Daarnaast zijn er de in company opleidingen voor je team of voor je klanten waar we samen eerst de inhoud bepalen.

Heb je interesse in een open opleiding waar we met maximum 7 ondernemers uit diverse sektoren aan de slag gaan met de volledige menu in zes avond sessies? Dat kan, mail naar greet.blossom@icloud.com en ik informeer je graag over de volgde reeks.

Blossom People and Business is gecertifieerd dienstverlener van de KMO Portefeuille. Kom je in aanmerking voor een subsidie? Neem een kijkje op www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/voorwaarden-voor-subsidie-de-kmo-portefeuille. Ja? Volg dan de voorgeschreven procedure strict.

KMO-Portefeuille Erkend Dienstverlener

Wie ging je voor in een opleidings traject?
45 winkelpunten van www.rainpharma.com, meer dan 100 starters bij Acerta ikwilstarten.be, medewerkers van heel wat kleine en grote bedrijven, waaronder Roularta Media Group, Sanoma Media Belgium, Beyers Koffie, Engels Ramen en Deuren, WannaWork, Kanssa, Elke Jeurissen, Simply Ilse.

* KMO Portefeuille geldig mits alle voorwaarden voldaan zijn.